maanantai 7. syyskuuta 2015

Hävikistä herkuksi, Tähteistä tähdiksi


Tänään alkoi valtakunnallinen Hävikkiviikko. On hyvä pysähtyä miettimään, ettei kerran valmistettua ruokaa tarvitsisi heittää roskiin.


CHILI CON CARNE -TOASTIT
paahtoleipää
chili con carnea (tai muuta vastaavaa)
tomaattisalsaa
juustoraastetta

Laita kahden leivän väliin haluamiasi täytteitä, leivät kuumaan voileipägrilliin, kansi kiinni ja huikopala on hetkessä valmis. Leipien täytteinä voi käyttää hyvin edellisen aterian jämiä.




Uusi erittäin ajankohtaisen keittokirjani on juuri tullut kauppoihin. Kirjan nimi on Tähteistä tähdiksi ja se antaa runsaasti reseptejä ruokahävikkiä vastaan. Kirjassa on sivuja 256 ja olen pyrkinyt käyttämään erilaisia tähdeaineksia mahdollisimman monipuolisesti ja luovasti. Kirja kannustaa saarnaamatta tähteiden käyttöön. Kaikki reseptit ovat toteutettavissa myös uusista aineksista.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti