Tein
eilen aamulla ananaspullaa, joka jäi omasta mielestäni vähän
mauttomaksi, sillä ananas ei ollut riittävän makeaa. Kookoskuorrute pelasti vähän, mutta maku ei ollut riittävän hyvä sellaisenaan.
Olemme
viettäneet jo neljä hienoa lauantai-iltaa pihanuotion loimussa, ja niin teimme myös eilen illalla.
Kun valmistelimme nuotiota hampurilaisten paistamista varten sain
idean kokeille jälkiruoaksi ananaspullan paistamista
herkkuparilalla.
Eli kun hampurilaiset oli syöty laitoin kahden
pullasiivun väliin hilloa ja parilan nuotioon kuumenemaan, ja nyt
maistui ananaspulla jo hyvältä. Hillo mitä käytin oli äitini
tekemää puolukkakurpitsahilloa. Ostin vanhan herkkuparilan noin kuukausi
sitten Portsan pihamarkkinoilta ja testasin sitä nyt ensimmäisen
kerran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti