Mehevä mozzarellabroileri
on helppo ja nopea valmistaa. Hienostuneen makuinen
mozzarellabroileri sopii myös viikonloppuruoaksi.
MOZZARELLABROILERI
öljyn
ja voin sekoitusta paistamiseen
4
kpl maustamatonta broilerin rintafileetä
Kastike:
500
g tomaattimurskaa
2
rkl sitruunamehua
2
tl oreganoa
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
Pinnalle:
noin 100
g pallo mozzarellajuustoa
Lisäksi:
tuoretta
basilikaa
Paista
rintafileet pannulla kauniin värisiksi ja lähes kypsiksi. Mausta
fileet suolalla ja pippurilla. Valmista kastike. Laita kattilaan
tomaattimurska ja mausteet ja anna kiehua hetki. Soseuta kastike.
Kaada uunivuokaan kastike ja asettele broilerifileet kastikkeen
päälle. Leikkaa mozzarella viipaleiksi ja leivitä broilerin
pinnalle. Laita vuoka uuniin 225 asteeseen kunnes juusto sulaa ja saa vähän
väriä. Koristele basilikalla. Tarjoa lisäksi esimerkiksi
kukkakaalia ja parsakaalia. Annoksesta riittää neljälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti