keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

HUIKOPALAA


Pieni kahden leivän voileipägrilli on ollut meillä täysin toimettomana keittiön kaapissa vuosikausia. Muistin kaivaa leipägrillin esiin kun se oli pääsyt johonkin turhimpien kodinkoneiden listalle. Hyvinhän se toimi edelleen vaikka joskus lähes kolmetoista vuotta sitten grillistä irtosi kannenlukituspainike eikä grilliä ole sen jälkeen juurikaan taidettu käyttää. Jos omasta kaapistasi ei löydy leipägrilliä, niin nämä leivät voi myös paistaa molemmin puolin paistinpannulla tai parilapannulla, laita silloin jonkin paino leipien päälle paistamisen ajaksi.

Levitä kahden leivän väliin haluamiasi täytteitä, laita leivät kuumaan voileipägrilliin, kansi kiinni ja huikopala on hetkessä valmis. Leipien täytteinä voi käyttää hyvin vaikka edellisen päivän jämiä.


JUUSTO-TOMAATTITOASTIT
paahtoleipää
mozzarellajuustoa viipaleina
tomaattia viipaleina
emmentaljuustoa viipaleina
basilikaa



CHILI CON CARNE TOASTIT
paahtoleipää
chili con carnea
tomaattisalsaa
juustoraastetta

1 kommentti: