Pieni kahden leivän voileipägrilli on
ollut meillä täysin toimettomana keittiön kaapissa vuosikausia.
Muistin kaivaa leipägrillin esiin kun se oli pääsyt johonkin
turhimpien kodinkoneiden listalle. Hyvinhän se toimi edelleen vaikka
joskus lähes kolmetoista vuotta sitten grillistä irtosi
kannenlukituspainike eikä grilliä ole sen jälkeen juurikaan taidettu
käyttää. Jos omasta kaapistasi ei löydy leipägrilliä, niin nämä
leivät voi myös paistaa molemmin puolin paistinpannulla tai parilapannulla,
laita silloin jonkin paino leipien päälle paistamisen ajaksi.
Levitä kahden leivän väliin haluamiasi
täytteitä, laita leivät kuumaan voileipägrilliin, kansi kiinni ja
huikopala on hetkessä valmis. Leipien täytteinä voi käyttää
hyvin vaikka edellisen päivän jämiä.
JUUSTO-TOMAATTITOASTIT
paahtoleipää
mozzarellajuustoa viipaleina
tomaattia viipaleina
emmentaljuustoa viipaleina
basilikaa
CHILI CON CARNE TOASTIT
paahtoleipää
chili con carnea
tomaattisalsaa
juustoraastetta
Oi miten hyvältä näyttäviä leipiä!
VastaaPoista