keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Taidetta lautasellaSain kutsun Ida Froskin tuomaroimaan Arla Luonto+ leikkimieliseen ruokataidehaasteeseen. Ida Frosk on norjalainen Instagram-sensaatio, joka on noussut suureen suosioon ruokataiteensa ansiosta.


Haasteessa toivottiin Arlan Luonto+ -tuoteperheen uusimpia tulokkaiden, vihannes- ja hedelmäjogurttien, inspiroivan houkuttelevien ja terveellisten välipalojen taiteelliseen esillepanoon. Uusien jogurttien makuina ovat pinaatti ja omena, appelsiini ja porkkana sekä vadelma ja punajuuri. Nämä vihannes- ja hedelmäjogurtit sisältävät vain luonnollisia ainesosia ja makeuskin tulee tilkasta hedelmämehua.


Pyykit kuivuvat lempeässä kevättuulessa poutapilvien alla. Lautasella Arla Luonto+ jogurtteja sekä porkkanaa, minttua, paprikaa, rapeaa salaattia ja persiljanvarsi pyykkinaruna.Rakastuneet ketut täydenkuun aikaan kukkaniityllä. Lautasella Arla Luonto+ jogurtteja sekä porkkanaa, minttua, paprikaa, viinirypäleitä ja kurkkua.13 kommenttia:

 1. Hauskaa ja taidokasta, aivan erityisesti nuo koivut!

  VastaaPoista
 2. Ihanat - erityisesti nuo ketut ovat ihan huikeat :-) Ja koivut näyttävät ihan aidoilta.

  VastaaPoista
 3. Aivan pakko tulla kommentoimaan, että aivan huippu tämä pyykkisommitelma. Blogit on olleet täynnä toinen toistaan hienompia (todella) taidepläjäyksiä, mutta tämä on todella omaperäinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki bloggaajien taidonnäytteet ovat kyllä olleet todella hienoja.

   Poista
 4. Nämä sinun taideteokset ovat todella hienoja! Vau!

  VastaaPoista
 5. Oi, miten hyväntuulista taidetta!

  VastaaPoista
 6. Yleensä tykkään abstrakteista töistä enemmän, mutta nämä tuulessa hulmuavat pyykit ovat kertakaikkisen hurmaavia!

  VastaaPoista