sunnuntai 2. helmikuuta 2014

KAUSIHERKKUA HELPOSTI


Runebergin tortut valmistuvat helposti muffinssipellillä, näin tortut eivät ole myöskään liian isoja vaan voi ottaa toisenkin jos haluaa.


RUNEBERGIN TORTUT
150 g pehmeää voita tai margariinia
1 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
3 kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl piparinmuruja
1,5 dl mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
½ dl kermaa
Koristeeksi:
tomusokeria ja tilkka vettä
punaista marjahilloa

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Annostele taikina muffinssipellin koloihin. Paista torttuja 200 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele tortut jäähtyneinä tomusokerikuorrutuksella ja hillolla. Voit kostuttaa tortut ennen koristelua sokerivedellä laimennetulla punssilla tai rommilla.

Hilloreseptin löydät TÄÄLTÄ.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti