Riisikakut ovat yllättävän
monipuolisia, ne käyvät jopa broilerin leivitykseen ja vaikka
salaatin sekaan.
VIHREÄ RAPEA SALAATTI
riisikakkuja kuutioituna
valkosipulinkynsi ohueksi siivutettuna
oreganoa
timjamia
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
jäävuorisalaattia
rucolaa
avokadoa
marinoituja artisokansydämiä paloina
oliiviöljyä
balsamietikkaa
Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää
valkosipulisiivut sekä riisikakkukuutiot. Kääntele kuutioita hetki
pannulla, mausta yrteillä, pippurilla ja suolalla. Laita revitty
salaatti, rucola, avokadot sekä artisokat suurelle lautaselle ja
ripottele riisikakkukuutiot pinnalle juuri ennen tarjoilua. Pirskota pöydässä vielä oliiviöljyä ja balsamietikkaa salaatin päälle.
RIISIKAKKUKUORRUTETUT BROILERIT
broilerin fileitä
suolaa ja mustapippuria
maustettuja riisikakkuja jauhettuna
(esim. chilin makuisia)
parmesaanijuustoraastetta
öljyä tai voita paistamiseen
Hiero ensin fileiden pintaan suolaa ja
pippuria. Sekoita jauhetut riisikakut ja parmesaani. Kierittele
broilerifileet riisikakku-parmesaaniseoksessa. Paista nopeasti
kuumalla pannulla molemmin puolin kauniin värisiksi. Siirrä fileet
uunivuokaan ja kypsennä broilerit uunissa 200 asteessa täysin
kypsiksi. Tarjoa vaikka kasvisten sekä pestosta ja kermaviilistä
sekoitetun kastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti