sunnuntai 23. helmikuuta 2014

ASTETTA LÄMMITTÄVÄMPI KAAKAO


Tämä terästetty chilisilmäinen kaakao tekee kaakaonautinnostasi entistä paremman.


CHILISILMÄKAAKAO
Terästä kuuma kaakao lorauksella kermaliköörillä. Vaahdota kaakaon päälle kermavaahtoa. Ripottele vaahdon pinnalle kaakaojauhetta. Laita lopuksi vielä lusikallinen habanero-mangohilloa kermavaahdon päälle.

HABANERO-MANGOHILLO
10-14 tuoretta habaneroa
2 tuoretta kypsää mangoa kuutioina
½ – 1 dl ruskeaa sokeria (muscovado tai fariini)
3 rkl valkoviinietikkaa
jeeraa eli juustokuminaa
muskottipähkinää raastettuna
2 rkl sitruunanmehua

Leikkaa habanerot auki ja poista siemenet kumihanskat kädessä. Laita kattilaan habanerot ja mango sekä sokeri sekä viinietikka. Keitä kasaan ja mausta. Soseuta ja purkita. Jäähdytä ja säilytä hillo jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti