Tämä terästetty chilisilmäinen
kaakao tekee kaakaonautinnostasi entistä paremman.
CHILISILMÄKAAKAO
Terästä kuuma kaakao lorauksella
kermaliköörillä. Vaahdota kaakaon päälle kermavaahtoa. Ripottele
vaahdon pinnalle kaakaojauhetta. Laita lopuksi vielä lusikallinen
habanero-mangohilloa kermavaahdon päälle.
HABANERO-MANGOHILLO
10-14 tuoretta habaneroa
2 tuoretta kypsää mangoa kuutioina
½ – 1 dl ruskeaa sokeria (muscovado
tai fariini)
3 rkl valkoviinietikkaa
jeeraa eli juustokuminaa
muskottipähkinää raastettuna
2 rkl sitruunanmehua
Leikkaa habanerot auki ja poista
siemenet kumihanskat kädessä. Laita kattilaan habanerot ja mango
sekä sokeri sekä viinietikka. Keitä kasaan ja mausta. Soseuta ja
purkita. Jäähdytä ja säilytä hillo jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti