GRILLATUT KASSLERPIHVIT
noin 600 g luomupossun kassleria
pihveiksi leikattuna
Marinadi:
5 dl vettä
1,5 dl muscovadosokeria
1 pieni sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
pari oksaa rosmariinia
pari oksaa timjamia
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
BBQ-kastike:
1 dl valkoviinietikkaa
3 rkl siirappia
3 rkl ketsuppia
cayennepippura
suolaa maun mukaa
Marinadi: Kiehauta marinadin ainekset.
Ota kattila pois liedeltä ja anna marinadin jäähtyä. Leikkaa
possu pihveiksi ja laita pihvit astiaan, kaada marinadi pihvien
päälle. Peitä astia ja laita jääkaappiin marinoitumaan
seuraavaan päivään saakka.
BBQ-kastike: Mittaa barbequekastikkeen
ainekset kattilaan ja keitä kunnes liemi muuttuu paksummaksi.
Jäähdytä kastike. Ota kasslerpihvit huoneenlämpöön, nosta pois
marinadista. Sivele pihvit bbq-kastikkeella. Grillaa pihvejä
molemmin puolin noin 5 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti