sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Mehevää porsasta grillistä



GRILLATUT KASSLERPIHVIT
noin 600 g luomupossun kassleria pihveiksi leikattuna
Marinadi:
5 dl vettä
1,5 dl muscovadosokeria
1 pieni sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
pari oksaa rosmariinia
pari oksaa timjamia
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
BBQ-kastike:
1 dl valkoviinietikkaa
3 rkl siirappia
3 rkl ketsuppia
cayennepippura
suolaa maun mukaa

Marinadi: Kiehauta marinadin ainekset. Ota kattila pois liedeltä ja anna marinadin jäähtyä. Leikkaa possu pihveiksi ja laita pihvit astiaan, kaada marinadi pihvien päälle. Peitä astia ja laita jääkaappiin marinoitumaan seuraavaan päivään saakka.
BBQ-kastike: Mittaa barbequekastikkeen ainekset kattilaan ja keitä kunnes liemi muuttuu paksummaksi. Jäähdytä kastike. Ota kasslerpihvit huoneenlämpöön, nosta pois marinadista. Sivele pihvit bbq-kastikkeella. Grillaa pihvejä molemmin puolin noin 5 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti