Broileririeskat valmistuvat nopeasti,
jos käytät valmiita rieskoja. Rieskat voi myös valmistaa itse alla
olevalla reseptillä. Broilerin mehevyyden salaisuus on hyvässä
marinadissa, tee myös marinadi itse.
RIESKAT
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl grahamjauhoja
1,5 dl ruisjauhoja
1 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2,5 dl maitoa
Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe
keskenään. Lisää maito jauhoseokseen, sekoita taikinaksi. Jaa
taikina 10 osaan ja kauli jauhoja apuna käyttäen oikein ohuiksi
rieskoiksi. Paista rieskat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin
puolin. Laita paistetut rieskat pyyhkeen ja folion sisään, että ne
pysyvät pehmeinä ja lämpiminä.
BROILERIN MARINADI
2 rkl öljyä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl muscovadosokeria
1 rkl sitruunamehua
pala inkivääriä hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi ohuina siivuina
mustapippuria myllystä
2-3 broilerin fileetä
Sekoita marinadin ainekset keskenään
kulhossa tai pussissa ja laita broilerit marinoitumaan ainakin
pariksi tunniksi.
RIESKAKÄÄRÖT BROILERITÄYTTEELLÄ
paistettua broileria suikaleina
salaatinlehtiä
majoneesia
tomaattisalsaa
kurkkua ohuina suikaleina
fetajuustoa kuutioina
Kokoa täytteet rieskan päälle ja
kääri rullalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti