torstai 1. toukokuuta 2014

BROILERIRIESKAT



Broileririeskat valmistuvat nopeasti, jos käytät valmiita rieskoja. Rieskat voi myös valmistaa itse alla olevalla reseptillä. Broilerin mehevyyden salaisuus on hyvässä marinadissa, tee myös marinadi itse.

RIESKAT
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl grahamjauhoja
1,5 dl ruisjauhoja
1 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2,5 dl maitoa

Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään. Lisää maito jauhoseokseen, sekoita taikinaksi. Jaa taikina 10 osaan ja kauli jauhoja apuna käyttäen oikein ohuiksi rieskoiksi. Paista rieskat kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmin puolin. Laita paistetut rieskat pyyhkeen ja folion sisään, että ne pysyvät pehmeinä ja lämpiminä.

BROILERIN MARINADI
2 rkl öljyä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl muscovadosokeria
1 rkl sitruunamehua
pala inkivääriä hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi ohuina siivuina
mustapippuria myllystä
2-3 broilerin fileetä

Sekoita marinadin ainekset keskenään kulhossa tai pussissa ja laita broilerit marinoitumaan ainakin pariksi tunniksi.

RIESKAKÄÄRÖT BROILERITÄYTTEELLÄ
paistettua broileria suikaleina
salaatinlehtiä
majoneesia
tomaattisalsaa
kurkkua ohuina suikaleina
fetajuustoa kuutioina

Kokoa täytteet rieskan päälle ja kääri rullalle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti