Nämä
muffinit ovat todella pähkinäisiä, ne sisältävät
saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja maapähkinävoita.
Maukkaat pähkinämuffinit valmistuvat nopeasti.
PÄHKINÄMUFFINIT
4,5
dl vehnäjauhoja
1,5
dl sokeria
1
rkl leivinjauhoja
70
g pähkinöitä (saksanpähkinä, pekaanipähkinä)
2
kananmunaa
2
dl maitoa
1,5
dl maapähkinävoita
0,5
dl öljyä
Koristeluun:
tomusokeria
+ tilkka vettä
kokonaisia
pähkinöitä
Sekoita
jauhot, sokeri, leivinjauhe ja vähän rouhitut pähkinät keskenään.
Vatkaa munat kevyesti. Sekoita munat maidon, maapähkinävoin ja
öljyn kanssa. Yhdistä kuivat ja kosteat ainekset keskenään.
Taikinaan saa jäädä kokkareita. Jaa taikina voideltuihin
muffinivuokiin. Taikinasta tulee 12 isoa muffinia. Paista 200
asteessa noin 20 minuuttia. Koristele muffinit halutessasi tomusokerikuorrutteella ja pähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti