Tein
herkullisia broileritäytteisiä cannelloneja ja haluan nyt jakaa
niiden reseptin. Cannellonien tekemiseen kuluu vähän enemmän aikaa
kuin lasagnen tekoon, mutta välillä kannattaa kokeilla näitäkin.
BROILERICANNELLONIT
noin
12-14 kpl cannelloniputkia
Täyte:
noin
450 g kypsää broileria
170
g pekonia
1
sipuli
300
g yrttimausteista tuorejuustoa
mustapippuria
myllystä
suolaa maun mukaan
suolaa maun mukaan
Kastike:
50
g voita tai margariinia
0,5
dl vehnäjauhoja
6
dl maitoa
100
g juustoa
viherpippuria
murskattuna
ripaus
cayennepippuria
1
tl savustettua paprikajauhetta
1
tl sinappijauhetta
suolaa maun mukaan
Pinnalle:
vähän
juustoraastetta
Lisäksi:
tuoreita
yrttejä
Silppua
pekoni ja sipuli, paista pannulla. Paista broileri tai käytä
edelliseltä aterialta jäänyttä broileria. Silppua kypsä broileri
oikein pieneksi paloiksi. Sekoita jäähtyneet täytteen ainekset
yhteen. Täytä cannelloniputket massalla pursottamalla tai pienellä
lusikalla.
Valmista
kastike. Raasta juusto. Sulata rasva, lisää jauhot, sekoita hetki
ja lisää maito vähitellen. Kiehauta samalla sekoittaen muutaman
minuutin ajan. Lisää juustoraaste, sekoittele kunnes juusto sulaa,
mausta.
Kaada
uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja lado tämän päälle
täytetyt cannellonit ja kaada niiden päällä loppu kastikkeesta.
Sirottele pinnalle vielä vähän juustoraastetta. Laita vuoka uuniin
200 asteeseen ja kypsennä noin 25 minuuttia. Ripottele päälle
tuoreita yrttejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti