Wasabitahna
toimii hyvin lohen marinoinnissa. Lohi sai kivasta erilaista makua ja luonnetta.
Tässä resepti.
WASABIMARINOIDUT
LOHIVARTAAT
noin
800 g ruodotonta ja nahatonta lohta
Marinadi:
2
tl wasabitahnaa
4
rkl öljyä
2
rkl fariinisokeria
2
rkl soijakastiketta
2
valkosipulinkynttä
pala
tuoretta inkivääriä
mustapippuria
myllystä
Poista
nahka lohifileestä ja paloittele kala kuutioiksi. Leikkaa
valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi ja silppuan inkivääri. Sekoita
marinadin ainekset kulhossa. Laita lohipalat marinadiin ja kääntele
paloja liemessä. Laita jääkaappiin marinoitumaan puoleksi
tunniksi. Pujottele lohet vartaaseen ja grillaa (esimerkiksi
grillipellin päällä kuten edellisessä postauksessa).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti