Vohvelit maistuvat jäätelön ja hillon kanssa kesälläkin. Vohvelit ovat myös siitä hyviä, että niiden ainekset
löytyvät lähes aina kaapista.
Sain
maisteltavaksi kivasti erilaisia makuelämyksiä tarjoavia Karpaattien hilloja. Söin vohveleita vaniljajäätelön, saksanpähkinähillon ja kanstanjahillon
kanssa ja ne maistuivat aivan mahtavilta.
RAPEAT
VOHVELIT
3
kananmunaa
4
dl maitoa
4
dl vehnäjauhoja
2
tl leivinjauhetta
2
tl sokeria
0,5
tl suolaa
50
g voita sulatettuna
1
dl kivennäisvettä
Vatkaa kananmuna kevyesti kulhossa. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kivennäisvesi ja
sekoita hyvin. Lisää kivennäisvesi mukaan juuri ennen vohvelien
paistamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti