Lisäsin
kevyesti paistettua pekonia lihapullataikinaan makua antamaan ja
lihapullista tuli todella hyviä. Tässä reseptini.
PEKONILIHAPULLAT
70
g pekonia
1
pieni punasipuli
0,5
dl korppujauhoja
1
dl vettä
500
g jauhelihaa
1
kananmuna
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
Leikkaa
pekoni pieniksi paloiksi, silppua sipuli. Paista pekoni ja sipuli
kevyesti. Laita korppujauhot ja vesi isoon kulhoon, anna
korppujauhojen turvota. Yhdistä kaikki lihapullien ainekset ja
sekoita hyvin. Pyöritä taikinasta pieniä lihapullia. Paista
lihapullat pannulla kauttaaltaan kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
Tarjoa lisäksi esimerkiksi spagettia ja tomaattikastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti