perjantai 24. heinäkuuta 2015

Todella hyvät lihapullat



Lisäsin kevyesti paistettua pekonia lihapullataikinaan makua antamaan ja lihapullista tuli todella hyviä. Tässä reseptini.


PEKONILIHAPULLAT
70 g pekonia
1 pieni punasipuli
0,5 dl korppujauhoja
1 dl vettä
500 g jauhelihaa
1 kananmuna
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi, silppua sipuli. Paista pekoni ja sipuli kevyesti. Laita korppujauhot ja vesi isoon kulhoon, anna korppujauhojen turvota. Yhdistä kaikki lihapullien ainekset ja sekoita hyvin. Pyöritä taikinasta pieniä lihapullia. Paista lihapullat pannulla kauttaaltaan kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Tarjoa lisäksi esimerkiksi spagettia ja tomaattikastiketta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti