lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tortillasta pizzaksi



Lomailu jatkuu ja tänään oikaisin sen verran, että käytin pizzapohjana tortilloja. Hyviä ja meheviä tortillapizzoja tuli kun laittoi runsaasti täytteitä, oikein gurmee-roiskeläppiä. Kannattaa levittää täytettä reunoille asti, sillä muuten ohuet tortillat kuivuvat helposti uunissa.



TORTILLAPIZZAT
tortilloja
Täytteet:
tomaattikastiketta
juustoraastetta
paprika
punasipuli
kinkkua
Pinnalle:
rucolaa

Suikaloi paprika ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista paprikaa ja sipulia hetki pannulla. Suikaloi kinkku ja raasta juusto. Levitä jokaisen tortillan päälle tomaattikastiketta, juustoraastetta, paprikasuikaleita, sipulirenkaita ja kinkkusuikaleita. Paista tortillapizzoja 225 asteessa reilu 5 minuuttia. Ripottele pinnalle tuoretta rucolaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti