Lomailu
jatkuu ja tänään oikaisin sen verran, että käytin pizzapohjana
tortilloja. Hyviä ja meheviä tortillapizzoja tuli kun laittoi
runsaasti täytteitä, oikein gurmee-roiskeläppiä. Kannattaa
levittää täytettä reunoille asti, sillä muuten ohuet tortillat
kuivuvat helposti uunissa.
TORTILLAPIZZAT
tortilloja
Täytteet:
tomaattikastiketta
juustoraastetta
paprika
punasipuli
kinkkua
Pinnalle:
rucolaa
Suikaloi
paprika ja leikkaa sipuli renkaiksi. Paista paprikaa ja sipulia hetki
pannulla. Suikaloi kinkku ja raasta juusto. Levitä jokaisen
tortillan päälle tomaattikastiketta, juustoraastetta,
paprikasuikaleita, sipulirenkaita ja kinkkusuikaleita. Paista
tortillapizzoja 225 asteessa reilu 5 minuuttia. Ripottele pinnalle
tuoretta rucolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti