Tällä
reseptillä valmistetut broilerinsiivet ovat sekä maukkaita että
meheviä. Siivet voi marinoimisen ja keittämisen jälkeen joko grillata tai paistaa esimerkiksi parilapannulla.
MAUSTEISET
SIIVET
noin
500 g (luomu)broilerin -siipipaloja
Marinadi
ja kastike:
2,5
dl kanalientä
0,5
dl omenasiiderietikkaa
0,5
dl soijakastiketta
2
rkl öljyä
2
rkl fariinisokeria
1
laakerinlehti
0,5
tl korianterinsiemeniä
0,5
tl kokonaisia mustapippureita
(tarvittaessa
suurustetta: vähän vettä ja maissitärkkelystä)
Sekoita
marinadin ainekset ja laita siipipalat liemeen. Laita astia
jääkaappiin ja anna marinoitua pari tuntia. Siirrä siipipalat
liemineen kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia. Nosta siivet
liemestä, mutta älä kaada lientä pois. Siivilöi liemi ja keitä
hiljalleen kasaan, suurusta tarvittaessa. Paista tai grillaa siivet
molemmin puolin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti