torstai 13. elokuuta 2015

KIRJA-ARVONTA

Tällä hetkellä on käynnissä jouluarvonta, josta voit voittaa Tähteistä tähdiksi -keittokirjani, osallistu arvontaan TÄSTÄ linkistä. Arvonta päättyy 13.12.2015


Laitetaanpa käyntiin arvonta. Palkintona arvotaan juuri ilmestynyt uutuuskeittokirjani Tähteistä tähdiksi.

Kirjan esittelyteksti:
Kaisa Sillanpää, Tähteistä tähdiksi - Reseptikuningatar
Reseptikuningatar Kaisa Sillanpää on ainutlaatuisesti niittänyt mainetta viimeisen kuuden vuoden aikana yli 70:ssä reseptikilpailussa. Tässä Kaisan toisessa keittokirjassa edellisen aterian tähteet saavat uuden elämän. 

Tämä kirja todistaa, että tähteistä tehty ruoka voi olla jopa parempaa kuin se oli alkujaan. Kirjassaan Kaisa kannustaa kaikkia luovuuteen tähteiden kanssa. Monenlaiset tähteet muuntautuvat maistuviksi herkuiksi.

Raviolit saavat linssimuhennostäytteen, riisipuurosta tulee upea kakku, rosollista tehdään kohokas, uunilohen loppu päätyy mausteiseen kookoskeittoon. Kirjassa on ruokahalua herättäviä kuvia ja runsaasti helposti seurattavia reseptejä.
Kirjassa on noin 160 kielen vievää reseptiä.
Kustantaja Readme, sivuja 256

Osallistu kirjan arvontaan vastaamalla seuraavaan kysymykseen.
Kysymys: Haluaisin tietää mikä on sinun loppukesän herkkuruoka, mikä maistuu parhaalta tähän aikaan vuodesta? 

Jätä kommenttikenttään vastauksesi ja toimiva sähköpostiosoitteesi. Kilpailuaikaa on kaksi viikkoa eli 27.8.2015 iltaan asti. Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille vastaajille.