torstai 20. elokuuta 2015

Parempi marinadi



Grillauskelit eivät ota hellittääkseen. Jos grillausintoa on vielä ripauskin jäljellä, niin tässä olisi vielä yksi uusi hyvä marinadiresepti possulle. Laitoin marinadiin possun kanssa yhteen sopivia aineksia; sinappia, rosmariinia ja fenkolia.

SINAPPI-ROSMARIINI MARINADI POSSULLE
2 rkl öljyä
2 rkl viinietikkaa
1 rkl soijakastiketta
2 tl sinappijauhetta
1 tl fenkolinsiemeniä
oksa tuoretta rosmariinia
1 laakerinlehti

Hienonna fenkolinsiemenet morttelissa ja silppua laakerinlehti. Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja lisää paloiteltu tai viipaloitu porsaanliha marinadiin. Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi. Ota lihat liemestä ja grillaa. (Jos tarvitset enemmän marinadia annos on helppo tuplata.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti