Grillauskelit
eivät ota hellittääkseen. Jos grillausintoa on vielä ripauskin
jäljellä, niin tässä olisi vielä yksi uusi hyvä marinadiresepti
possulle. Laitoin marinadiin possun kanssa yhteen sopivia aineksia;
sinappia, rosmariinia ja fenkolia.
SINAPPI-ROSMARIINI
MARINADI POSSULLE
2
rkl öljyä
2
rkl viinietikkaa
1
rkl soijakastiketta
2
tl sinappijauhetta
1
tl fenkolinsiemeniä
oksa
tuoretta rosmariinia
1
laakerinlehti
Hienonna
fenkolinsiemenet morttelissa ja silppua laakerinlehti. Yhdistä
kaikki marinadin ainekset ja lisää paloiteltu tai viipaloitu porsaanliha marinadiin.
Laita jääkaappiin marinoitumaan pariksi tunniksi. Ota lihat liemestä ja grillaa. (Jos tarvitset enemmän marinadia annos on
helppo tuplata.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti