keskiviikko 26. elokuuta 2015

Meidän kissat testaaMeidän fiksut kisut pääsivät Fiksu Vaihto testiryhmään Deluxe PrimaCat-kissanruokia testailemaan. Pahvisalkullinen lihaisaa luksusluokan kissan sapuskaa saapui meille viime viikolla.


Maistajina toimivat pieni, pippurinen ja hurjan energinen Kerttu, ihanat kaksosneidit Muru ja Nuppu sekä iso, komea ja leppoisa Maukka. Kerttu ja Maukka ovat enemmän kuivaruokiin kallellaan. Muru ja Nuppu tykkäävät syödä sekä märkäruokaa että kuivaruokaa.


Testaajat Muru ja Nuppu ovat niin innoissaan aina kun avaan jonkin märkäruokapakkauksen, että eivät ole pysyä nahoissaan, ne hössöttävät, hyppivät ja loikkivat edestakaisin ennekuin ruoka on lautasella. 


Vaikka neidit ovat niin innoissaan Nuppu yleensä vain maistelee uutta ruokaa ja poistuu sitten paikalta, kun taas Muru nuolee lautasenkin. 


Kuivaruoan vannoutuneet kannattajat Maukka ja Kerttu eivät ole vielä edes halunneet maistaa märkäruokaa, mutta uusi kuivaruoka on heille kyllä maistunut omien tuttujen naksujen ohessa. 


Ruoan testailun jälkeen on pesun paikka.


Testailu jatkuu...

#fiksuvaihto #deluxeprimacat

2 kommenttia:

  1. En ole aiemmin selannut blogiasi. En ollenkaan malttaisi lopettaa tämän katselua, koska huomasin reseptit niin kiinnostaviksi. Hienoa, että esim. leivonnaiset eivät ole mitään kaloripommeja.
    Noiden ihanien kisumirrikuvien jälkeen olen aivan myyty.

    VastaaPoista