CHORIZOCANNELLONIT
noin
12 cannelloniputkea
500
g chorizo raakamakkaroita
400
g tomaattikastiketta
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
timjamia.
Juustokastike:
2 rkl margariinia
tai voita
2 rkl
vehnäjauhoja
3 dl maitoa
2 dl
juustoraastetta
muskottipähkinää
raastettuna
viherpippuria
myllystä
suolaa maun
mukaan
Täytä
cannelloniputket pursottamalla chorizomassaa niihin. Levitä
tomaattikastike uunivuoan pohjalle. Asettele täytetyt cannellonit
tomaattikastikkeen päälle.
Tee valkokastike,
sulata rasva, lisää jauhot ja kypsennä jauhoja hetki. Lisää
maito, kuumenna samalla sekoittaen. Lisää kastikkeeseen vielä
juustoraaste ja sekoita kunnes juusto sulaa, mausta. Kaada
juustokastike cannellonien päälle. Kypsennä uunissa 200
asteessa noin 25 minuuttia.
Mahtava idea täyttää cannellonit makkaramassalla, ei muuta kuin lihamylly laulamaan viikonloppuna! :)
VastaaPoistaKokeilen!
PoistaKannattaa kokeilla, kivaa vaihtelua.
VastaaPoista