maanantai 22. syyskuuta 2014

Kullanruskeita herkkuja ja pannuarvonta



Pääsin mukaan Indiedaysin ja Hackmanin kampanjaan ja sain testattavaksi upean All Steel -paistinpannun. Pannun paras ominaisuus on se, että sillä saadaan kaunis kullanruskea pinta paistoksiin. Tyylikästä muotoilua ja teknistä osaamista yhdistävän All Steel -tuoteperheen tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on uusi tarttumaton keraaminen Ceratec©-pinnoite. Pinnoite johtaa lämpöä erittäin hyvin, jonka ansiosta ruokiin on helppo saada kauniisti ruskistunut paistopinta ja entistä parempi maku. Tuotteita voi käyttää kaikilla liesillä ja ne ovat sekä uunin- että konepesunkestäviä. Tämän kaiken lisäksi paistinpannu on niin kaunis, että siinä voi tarjoilla ruoan suoraan pöytään.



KALAPIHVIT
400 g vaalealihaista kalaa nahattomana ja ruodottomana
1 kananmuna
2 rkl maissitärkkelystä
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
ripaus muskottia
vajaa 1 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Hienonna kala tehosekoittimessa, lisää muna, maissitärkkelys, vehnäjauhot ja mausteet. Muovaa kalamassa pihveiksi ja paista pannulla kullan ruskeiksi.


MAUSTEISET PERUNALOHKOT
600 g perunoita
Mausteöljy:
0,5 dl öljyä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
1 tl korianterinsiemeniä hienonnettuna
2 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Keitä perunoita kuorineen noin 10 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Sekoita mausteöljyn ainekset kulhossa. Leikkaa perunat lohkoiksi, laita kulhoon ja kierittele mausteissa. Paista perunat pannulla kauniin värisiksi.


AIOLI
2 valkosipulinkynttä
2 kananmunan keltuaista
0,5 tl dijonsinappia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
1 rkl sitruunan mehu
noin 2 dl öljyä

Murskaa valkosipulit tahnaksi. Lisää keltuaiset, sinappi, suola, pippuri ja sitruunamehu. Vatkaa hyvin ja lisää öljyä vähitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten.


TOMAATTIDIPPI
1 punasipuli
2 dl tomaattimurskaa
balsamietikkaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
muutama tippa tabascoa
persiljasilppua

Silppua sipuli ja kuullota pehmeäksi. Lisää tomaattimurska, balsamietikka ja mausteet. Keitä hetki ja tarjoa.


Käy kurkkaamassa Hackmanin sivuja facebookissa.

Nyt voit myös voittaa itsellesi samanlaisen upean paistinpannun eli palkintona on yksi All Steel paistinpannu (halkaisijaltaan 26 cm). Kerro kommenttikentässä mitä paistaisit uudella pannulla? Aikaa vastata on yksi viikko, 29.9. iltaan asti. Muista lisätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, niin voittajaan voidaan ottaa yhteyttä.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.