perjantai 19. helmikuuta 2016

Oli hyvää



Kaapintyhjennysrisotosta tuli niin hyvän makuista, että piti oikein kuva ottaa ja resepti laittaa muistiin. Näitä meidän kaapista löytyi eilen, kun ei kauppaan jaksettu lähteä.

TONNIKALARISOTTO
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g serranokinkkua pieninä paloina
350 g risottoriisiä
noin 1 litra kanalientä
200 g maissia (pakaste)
0,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
1 purkki tonnikalaa öljyssä (josta tonnikalaa 150 g)
2 kevätsipulia leikattuna
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Kuullota valkosipuli öljyssä, lisää serranokinkku pannulle ja sekoittele hetki. Lisää riisi ja sekoittele minuutin ajan. Kaada pannuun pari kauhallista lientä, anna imeytyä riisiin aina välillä sekoitellen ja lisää uutta lientä kauhallinen kerrallaan kunnes kaikki liemi on käytetty. Lisää maissi, aurinkokuivatut tomaatit. tonnikala ja kevätsipuli risottoon, mausta suolalla ja pippurilla.


1 kommentti:

  1. Nam. Risotot on niin helppoja, nopeita ja juurikin sitä kaapinsiivousruokaa :) <3

    VastaaPoista