Friggs ja Ruoka.fi haastoivat ruokabloggaajat kehittämään riisikakuista
oman herkullisen välipalan. Ihan ensimmäisenä sain idean lämpimistä
riisikakuista ja niin valmistui seuraava resepti.
Lämpimät
riisikakut
riisikakkuja (pellavansiemen ja rosmariini)
päärynää
vuohenmaitojuustoa
saksanpähkinöitä
rapeaa
salaattia
vaahterasiirappia
tai juoksevaa hunajaa
Leikkaa
päärynä ohuiksi siivuiksi. Laita jokaisen riisikakun päälle
sopiva määrä päärynäsiivuja, vuohenmaitojuustoa ja
saksanpähkinöitä. Kuumenna riisikakkuja uunissa 225 asteessa
kunnes juusto sulaa. Lisää uunista tuleville riisikakuille rapeaa
salaattia ja lorauta päälle vähän vaahterasiirappia tai hunajaa.
Nauti heti.
Onpa kiva idea. Tänään tuli juuri ostettua riisikakkuja, joten täytyy testata tällaisia uuniversioita.
VastaaPoistaMeillä on aina riisikakkuja kaapissa, pojan herkkuja! Kiva seurata näitä reseptejä ja saada uusia ideoita riisikakuille.
VastaaPoista