keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Herkullinen välipala



Friggs ja Ruoka.fi haastoivat ruokabloggaajat kehittämään riisikakuista oman herkullisen välipalan. Ihan ensimmäisenä sain idean lämpimistä riisikakuista ja niin valmistui seuraava resepti.


Lämpimät riisikakut
riisikakkuja (pellavansiemen ja rosmariini)
päärynää
vuohenmaitojuustoa
saksanpähkinöitä
rapeaa salaattia
vaahterasiirappia tai juoksevaa hunajaa

Leikkaa päärynä ohuiksi siivuiksi. Laita jokaisen riisikakun päälle sopiva määrä päärynäsiivuja, vuohenmaitojuustoa ja saksanpähkinöitä. Kuumenna riisikakkuja uunissa 225 asteessa kunnes juusto sulaa. Lisää uunista tuleville riisikakuille rapeaa salaattia ja lorauta päälle vähän vaahterasiirappia tai hunajaa. Nauti heti.







2 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea. Tänään tuli juuri ostettua riisikakkuja, joten täytyy testata tällaisia uuniversioita.

    VastaaPoista
  2. Meillä on aina riisikakkuja kaapissa, pojan herkkuja! Kiva seurata näitä reseptejä ja saada uusia ideoita riisikakuille.

    VastaaPoista