FENKOLI-VERIGREIPPISALAATTI
1 salaatti- eli mukulafenkoli
1 verigreippi
2 varhaissipulia varsineen
kalamata-oliiveja
suolaa ja mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
Leikkaa fenkoli viipaleiksi,
verigreippi kalvottomiksi lohkoiksi ja sipuli renkaiksi. Asettele
vadille fenkolit, verigreippi, sipulit sekä oliivit. Ripottele
päälle vähän suolaa ja pippuria sekä loraus oliiviöljyä.
LÄMMIN FENKOLISALAATTI
1 salaatti- eli mukulafenkoli
200 g halloumia
1 avokado
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria myllystä
tuoreita yrttejä
Viipaloi fenkoli, halloumi ja avokado,
laita ne astiaan, kaada päälle vähän öljyä ja sitruunamehua,
mausta suolalla ja pippurilla. Marinoi hetki ja paista sitten
kevyesti parilapannulla. Asettele tarjoiluvadille ja koristele
tuoreilla yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti