On
hienoa, että on jälleen lämpimät kesäkelit. Pakastimeen
kannattaa tehdä herkullista viilennystä tuovia hedelmäpuikkoja ja
mehujäitä.
HEDELMÄPUIKOT
Valitse
muutamia erivärisiä hedelmiä ja soseuta ne erikseen. Annostele hedelmäsoseet kerroksittain mehujäämuotteihin. Näissä hedelmäpuikoissa on
mansikkaa ja nektariinia ananasmehulla maustettuna.
MEHUJÄÄT
Jos
haluat mehuraitoja käytä erimakuisia ja erivärisiä mehuja. Kaada
mehujäämuottien pohjalle ensin vähän ensimmäistä mehua. Pakasta
yksi mehukerros kerrallaan, kaada seuraava mehukerros ja pakasta taas
ja niin edelleen. Ota huomioon, että puikko tarvitsee tilaa, joten viimeisestä kerroksesta kannattaa tehdä tarpeeksi suuri. Näissä
mehujäissä on käytetty omenamehua, sekamehua ja kirsikkamehua.
Nams, ehdottomasti kokeiltava tuota hedelmien soseuttamista!
VastaaPoista