Ananaksella
terästetty porkkanajuoma ja samettinen marjalassi piristävät ja
vilvoittavat helteisinä kesäpäivinä.
PORKKANA-ANANASJUOMA
3
dl porkkanamehua
4
ananasrengasta
2
rkl sitruunamehua
1
rkl hunajaa
jäitä
Purista
porkkanoista tuoremehua, soseuta ananas, mausta juoma sitruunalla ja
hunajalla, sekoita hyvin. Tarjoa juoma jäiden kanssa.
MARJALASSI
300
g punaherukoita (tai muita punaisia marjoja)
noin
3 rkl ruokokidesokeria (tai maun mukaan)
1
rkl ruusuvettä
2
dl maustamatonta jogurttia
4
dl jääkylmää vettä
jäitä
ruusunterälehtiä
Soseuta
marjat, mausta sokerilla ja ruusuvedellä. Lisää jogurtti ja kylmä
vesi ja sekoita hyvin. Tarjoa jäiden kanssa, koristele lasit syötävillä
ruusunterälehdillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti