Helppoa
kesäruokaa. Riittää ateriaksi sellaisenaan.
TÄYTETYT
PAPRIKAT
6
isoa paprikaa
Täyte:
400
g jauhelihaa
200
g ruskeita papuja
3
dl couscousia
chilikastiketta
maun mukaan
yrttejä
(timjamia, oreganoa)
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
noin
100 g tuorejuustoa
Paista
jauheliha kevyesti. Valuta ja huuhtele pavut. Valmista couscous tai
käytä edelliseltä aterialta tähteeksi jäänyttä. Yhdistä
jauheliha, pavut ja couscous. Mausta seos chilikastikkeella,
yrteillä, pippurilla ja suolalla. Leikkaa paprikoista yläosa ja
koverra siemenet pois. Täytä paprikat jauhelihaseoksella ja laita
tuorejuustonokare täytteen päälle. Laita paprikoista leikattu
yläosa takaisin päälle kanneksi. Kiedo paprikat folioon. Grillaa
paprikoita noin 20 minuuttia tai kunnes paprikat tuntuvat pehmeiltä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti