maanantai 30. kesäkuuta 2014

KAKSI NOPEAA SALAATTIA



Nämä nopsat ja raikkaat salaatit sopivat hyvin esimerkiksi grillattujen ruokien lisäkkeiksi.


TUORESALSA
2 tomaattia
2 kiivihedelmää
2 nektariinia
pieni punasipuli
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl öljyä
ripaus jeeraa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
tuoretta basilikaa

Kuutioi tomaatit, kiivit ja nektariinit. Silppua punasipuli. Laita ainekset kulhoon, lisää viinietikka, öljy ja mausteet. Ripottele lopuksi mukaan basilikaa.



PAPRIKASALAATTI
1 paprika
puolikas varhaiskaali
puolikas kurkku
loraus valkoviinietikkaa
loraus öljyä
suolaa maun mukaan
tuoretta timjamia ja persiljaa

Leikkaa paprika, kaali ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Siirrä ainekset kulhoon ja lisää viinietikka, öljy ja suolaa maun mukaan. Silppua lopuksi joukkoon tuoreita yrttejä.

1 kommentti: