Eilen
valmistettiin pitkän kaavan kautta rosvopaistia naudan
paahtopaistista. Aamulla aloitettiin ja illalla syötiin saunan
jälkeen murea liha-ateria, lisäksi oli lihan mukana hautuneita
porkkanoita ja sipulia sekä hiilloksessa kypsyneitä perunoita.
Tänään tehtiin eilisestä rosvopaistista burgereita. Väliin paria
itsetehtyä kastiketta ja tulos oli erittäin hyvä. Voisi jopa
sanoa, että tästä ei hampurilainen enää parane.
ROSVOBURGERI
sämpylä
rosvopaistia
tomaattikastiketta
piparjuurikastiketta
maustekurkkuja
tomaattia
viipaleina
salaatinlehtiä
Tomaattikastike:
70
g tomaattipyreetä
2
rkl ketsuppia
2
rkl siirappia
1
rkl chilikastiketta (esimerkiksi srirachaa)
Piparjuurikastike:
1
dl maustamatonta jogurttia (turkkilaista)
0,5
dl majoneesia
1
rkl piparjuuriraastetta
varhaissipulin
varsia silputtuna
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti