lauantai 21. kesäkuuta 2014

ROSVOBURGERIT


Eilen valmistettiin pitkän kaavan kautta rosvopaistia naudan paahtopaistista. Aamulla aloitettiin ja illalla syötiin saunan jälkeen murea liha-ateria, lisäksi oli lihan mukana hautuneita porkkanoita ja sipulia sekä hiilloksessa kypsyneitä perunoita. Tänään tehtiin eilisestä rosvopaistista burgereita. Väliin paria itsetehtyä kastiketta ja tulos oli erittäin hyvä. Voisi jopa sanoa, että tästä ei hampurilainen enää parane.



ROSVOBURGERI
sämpylä
rosvopaistia
tomaattikastiketta
piparjuurikastiketta
maustekurkkuja
tomaattia viipaleina
salaatinlehtiä

Tomaattikastike:
70 g tomaattipyreetä
2 rkl ketsuppia
2 rkl siirappia
1 rkl chilikastiketta (esimerkiksi srirachaa)

Piparjuurikastike:
1 dl maustamatonta jogurttia (turkkilaista)
0,5 dl majoneesia
1 rkl piparjuuriraastetta
varhaissipulin varsia silputtuna
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti