tiistai 17. maaliskuuta 2015

BLOGI 3 VUOTTA


Tuulikummun keittiössä -blogi täyttää tänään 3 vuotta. Kiitos tähänastisista yhteisistä vuosista blogini lukijoille. Tarjoan teille virtuaalista muffinia.


Ruokainnostukseni ei alkanut kolme vuotta sitten, vaan yli kaksikymmentäseitsemän vuotta sitten kun muutin lapsuudenkodista omaan kotiin. Innostuin silloin kokkailemaan ja kehittelemään omia reseptejä. Ensimmäiseen reseptikilpailuun osallistuin kuitenkin vasta vuonna 2008, tähän mennessä menestystä on tullut yli 70:ssä reseptikisassa. Osallistumisia on rutkasti enemmän.

Kunnallislehti pyysi minua vuonna 2010 kirjoittamaan ensin heidän nettisivuilleen ruokablogia ja seuraavana vuonna painettuun lehteen kerran kuussa ilmestyviä ruokajuttuja (kirjoitan edelleen kyseiseen lehteen näitä ruokajuttuja). Oma blogi oli mielessä jo paljon aiemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Mietin alkuvuodesta 2012, että kun jo kirjoitan ruokablogia niin voisin myös tehdä ihan omaakin blogia, saisin kirjoittaa useammin ja vapaammin.

Viime vuonna ilmestyi ensimmäinen oma keittokirjani Reseptikuningatar – Palkittua kotiruokaa. Parhaillaan työstän innoissani toista keittokirjaani, joka ilmestyy tämän vuoden syksyllä. Tämä selittää tällä hetkellä vähän hitaamman bloggaustahdin.

Blogikirjoituksia on kertynyt reilusti yli 400. Blogin kaikkein luetuimpia juttuja ovat olleet Uuniperunat neljällä täytteellä, Pizzeria kotipihallamme, Gourmetpizzaa leivinuunista ja Rosvopaisteja maakuopassa. Näistä jokaista juttua luetaan edelleen useita kertoja joka päivä.

2 kommenttia: