keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Aamupalat ja välipalat -kirja

Herkulliset aamupalat ja välipalat valmistuvat kätevästi tämän kirjan avulla.

 

 

Aamupalat ja välipalat - Nopeat, herkulliset ja terveelliset on 348 sivuinen upeasti kuvitettu keittokirja. Kirja sisältää reilun määrän terveellistä, herkullista ja nopeaa aamupala- ja välipalareseptiä. Kirjassa on peräti 141 maistuvaa reseptiä ja 14 herkullista kategoriaa: Kananmunat, Puurot, Kulhot, Jogurtti, rahka ja viili, Leivät, Tortillat, Itse leivotut leivät, skonssit ja piirakat, Donitsit, muffinit ja keksit, Letut ja vohvelit, Salaatit, Keitot, Välipalapatukat, energiapallot ja pähkinät, Sorbetit, mehujäät ja jogurttijäätelö, Juomat ja smoothiet.


Kirjan esittely:

Aloita aamusi hyvien reseptien parissa. Nyt ei ole kiinni ajasta, sillä näillä resepteillä valmistat herkulliset aamupalat ja välipalat helposti. Huomaat, että ehdit ja voit aina syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Välipalat antavat voimaa ja virkeyttä sopivalla tavalla ja jaksat jatkaa päivääsi hyväntuulisena. Tämä kirja antaa runsaasti reseptejä ja vinkkejä sinulle, joka haluat syödä terveellisesti ja voida hyvin.

Kunnollinen ja säännöllinen ruokailu on tärkeää kaikille. Nämä ruoat eivät tuo raskasta oloa, vaan ovat hyvää energiatasoa ylläpitäviä. Resepteissä on käytetty runsaasti marjoja, hedelmiä, kasviksia ja täysjyväviljoja. Istahda hetkeksi ja nauti. Kustantaja Readme.fi


Aamupalat ja välipalat - Nopeat, herkulliset ja terveelliset kirjan voi tilata esimerkiksi Adlibris-verkkokirjakaupasta.