keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

AAMUPALAT JA VÄLIPALAT -KIRJA

Odotettu Aamupalat ja välipalat -kirjani on vihdoin julkaistu.

 


Tämä 348 sivuinen opus sisältää peräti 141 terveellistä, herkullista ja nopeaa reseptiä, jotka soveltuvat aamupaloiksi ja välipaloiksi.

 


 

Kirjassa on 14 kategoriaa: Kananmunat, Puurot, Kulhot, Jogurtti, rahka ja viili, Leivät, Tortillat, Itse leivotut leivät, skonssit ja piirakat, Donitsit, muffinit ja keksit, Letut ja vohvelit, Salaatit, Keitot, Välipalapatukat, energiapallot ja pähkinät, Sorbetit, mehujäät ja jogurttijäätelö sekä Juomat ja smoothiet.Aloita aamusi hymy huulilla hyvien reseptien parissa. Nyt ei ole kiinni ajasta, sillä näillä resepteillä valmistat herkulliset aamupalat ja välipalat helposti. Huomaat, että ehdit ja voit aina syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Välipalat antavat voimaa ja virkeyttä sopivalla tavalla ja jaksat jatkaa päivääsi hyväntuulisena. Tämä kirja antaa runsaasti reseptejä ja vinkkejä sinulle, joka haluat syödä terveellisesti ja voida hyvin.

Kunnollinen ja säännöllinen ruokailu on tärkeää kaikille. Nämä ruoat eivät tuo raskasta oloa, vaan ovat hyvää energiatasoa ylläpitäviä. Resepteissä on käytetty runsaasti marjoja, hedelmiä, kasviksia ja täysjyväviljoja. Istahda hetkeksi ja nauti.

 


Aamupalat ja välipalat -kirjan voi tilata esimerkiksi Adlibris-verkkokirjakaupasta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti