Testasin
omassa keittiössäni BonRED-merkkistä punaista palmuöljyä. Miedon
makuinen punainen palmuöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja
erityisen hyvin paistamiseen. Punaisessa palmuöljyssä on hyvien
paisto-ominaisuuksien lisäksi runsaasti luonnollisia karotenoideja,
antioksidantteja ja se on rikas E-vitamiinin lähde.
Saan
järjestää arvonnan jonka palkintona on laatikollinen
mainiota BonRED punaista palmuöljyä. Voit voittaa peräti 9 kappaletta 250
ml pulloja, tästä määrästä riittää vaikka ystäville
jaettavaksi.
Kilpailukysymyksenä tiedustelen: Oletko sinä käyttänyt
punaista palmuöljyä? Jos vastasit kyllä, kerro myös miten olet
punaista palmuöljyä käyttänyt? Vastaa kysymykseen/kysymyksiin
kommenttikentässä ja ilmoita samalla myös toimiva sähköpostiosoite, niin saan voittajaan yhteyden. Arvontaan osallistuminen päättyy
28.2.2015.
Kun testailin punaista palmuöljyä tein samalla kala-katkarapuleipiä iltapalaksi. Kala-katkarapuleivät ovat myös
kivoja alkupaloja ja helppotekoisia tarjottavia.
KALA-KATKARAPULEIVÄT
200
g vaalealihaista kalaa paloiteltuna
200
g katkarapuja
pala
purjoa silputtuna
1
kananmuna
1
tl kalakastiketta
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
persiljasilppua
10
paahtoleipäviipaletta
seesaminsiemeniä
Paistamiseen:
BonRED
-palmuöljyä
Hienonna
kala, katkaravut ja purjo monitoimikoneessa. Lisää joukkoon muna,
mausteet ja persiljasilppu, anna sekoittua tasaiseksi massaksi.
Leikkaa leivistä reunat pois ja leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Levitä
tahnaa leipien päälle. Ripottele leipien pinnalle seesaminsiemeniä
ja paista leivät molemmin puolin öljyssä kauniin värisiksi.
Itse
ostin BonRED punaisen palmuöljyn Turun Skanssin K-Citymarketista.
TÄÄLTÄ löydät muut tätä tuotetta myyvät liikkeet.