Tein kala-katkarapuleipiä iltapalaksi. Kala-katkarapuleivät ovat myös
kivoja alkupaloja ja helppotekoisia tarjottavia.
KALA-KATKARAPULEIVÄT
200
g vaalealihaista kalaa paloiteltuna
200
g katkarapuja
pala
purjoa silputtuna
1
kananmuna
1
tl kalakastiketta
mustapippuria
myllystä
suolaa
maun mukaan
persiljasilppua
10
paahtoleipäviipaletta
seesaminsiemeniä
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Hienonna
kala, katkaravut ja purjo monitoimikoneessa. Lisää joukkoon muna,
mausteet ja persiljasilppu, anna sekoittua tasaiseksi massaksi.
Leikkaa leivistä reunat pois ja leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Levitä
tahnaa leipien päälle. Ripottele leipien pinnalle seesaminsiemeniä
ja paista leivät molemmin puolin öljyssä kauniin värisiksi.