maanantai 18. huhtikuuta 2022

Suuri Pizzakirja

 

 

Kirjan esittely:

Suuri pizzakirja on kattava opas pizzan valmistukseen kotona. Kirjan ohjeilla teet itse elämäsi parasta pizzaa. Upeasti kuvitettu kirja antaa vinkkejä joiden avulla onnistut varmasti.

Kirja vie lukijansa pizzojen maailmaan. Kirjasta löytyy laaja valikoima erilaisia pizzoja, kuten napolilaiset pizzat, roomalaiset pizzat, amerikkalaiset pizzat, pannupizzat, kasvispizzat ja jälkiruokapizzat, niin klassikkopizzat kuin gourmetpizzatkin. Kirja tarjoaa myös eri maiden erikoisuuksia ja pizzan lähisukulaisia.

Kirjassa käsitellään kaikki pizzan valmistusprosessit taikinan valmistuksesta muotoiluun ja täytteiden valitsemisesta paistamiseen. Kirja antaa useita taikinareseptejä joilla valmistat valintasi mukaan nopeita tai enemmän aikaa vieviä taikinoita. Voit valmistaa itse mozzarellajuustoa tai vegaanista mozzarellaa kirjan resepteillä. Kastikeresepteissä on myös valinnanvaraa, ohjeilla valmistuu tomaattikastikkeiden ohella myös valkoisia kastikkeita ja värikkäitä vihanneskastikkeita. Täytevaihtoehtoja löytyy todella runsaasti. Kirja sisältää paljon kasvisversioita. Erilaiset ruoka-allergiat ja ruokavaliot on myös huomioitu.

Näissä pizzoissa maku on pääosassa. Kaikki pizzakirjan reseptit ovat innostavia ja niiden avulla valmistat herkullisen innovatiivisia pizzoja.

Pizzakirjan pizzat on paistettu erilaisilla uuneilla, tavallisessa kotiuunissa, leivinuunissa, puulämmitteisessä pihapizzauunissa, kaasulämmitteisessä pizzauunissa ja grillissä.

Kirjan kirjoittajalla on pitkä kokemus pizzan tekemisestä ja hänen pihalla on komeillut itserakennettu perinteinen italialainen puulämmitteinen kiviuuni jo 10 vuotta.

Pizzakirjasta löydät lisäksi pizzauunien rakennusohjeita.

Luettavaa ja katseltavaa löytyy runsaasti, sillä Suuressa pizzakirjassa on kaikkiaan 400 sivua.


Aiemmin ilmestyneet kirjani ovat:

Suuri suomalainen leipäkirja (2021) painos loppu

Aamupalat ja välipalat - Nopeat, herkulliset ja terveelliset (2021)

Suuri salaattikirja (2019)

Savua ja tulta! Suuri grillauskirja (2018)

Burgeria! Suuri hampurilaiskirja (2017) painos loppu

Reseptikuningatar - Tähteistä tähdiksi (2015) painos loppu

Reseptikuningatar - Palkittua kotiruokaa (2014) painos loppu

Kustantaja kaikissa julkaistuissa kirjoissani on Readme.fi Oy.


Suuren Pizzakirjan voit tilata esimerkiksi seuraavista kirjakaupoista: Suomalaisesta kirjakaupasta tai Akateemisesta kirjakaupasta tai Adlibris-verkkokirjakaupasta.