maanantai 13. kesäkuuta 2016

Työpiste kuntoonOlen mukana Indiedaysin ja Habitatin kampanjassa, jossa pääsen tekemään tärkeän muutoksen työpisteeseeni. 


Habitat on eurooppalainen sisustusketju, joka on tunnettu erityisesti innovatiivisesta, modernista ja funktionaalisesta designistaan. Habitat on esteettisyyttä ja käytännöllisyyttä sekoittavan konsepti. Habitatilla on Euroopassa yli 50 myymälää. Habitatin Suomen myymälä avattiin Helsingin keskustassa, Keskuskatu 6, syksyllä 2014. Vepsäläisen päämyymälän yhteydessä oleva shop-in-shop aukesi Espoon Juvanmalmilla syksyllä 2015. Tämän jälkeen avattiin shop-in-shopit myös Turun Keskustan ja Vantaan Porttipuiston Vepsäläisten yhteyteen.


Kun kuulin Habitat-kampanjasta mieleeni tuli työpisteeni heikkous (heiluva työtuoli josta puskee ruuvi istuinosasta läpi) ja halusin tarkastaa minkälaisia työtuoleja Habitat-nettikauppa tarjoaa. Sieltä silmiini osui heti Gandhi-työtuoli.


Menin tutustumaan lähimpään Habitat-myymälään Turkuun ja heillä oli runsaasti kaikkea sisustukseen liittyvää tavaraa, paljon pöytäryhmiä ja valaisimia. Pyörittelin mielessä monenlaisia vaihtoehtoja, mutta työtuoli oli edelleen ykköstoiveissa. Henkilökunta on Turun Habitat-myymälässä erittäin avuliasta ja asiantuntevaa. He soittivat Helsingin Habitatiin ja yksi minun kanssa täsmälleen samanpituinen myyjä koeistui ja kuvaili tuolia minulle puhelimessa. Päädyin ottamaan riskin vaikka en itse päässyt testaamaan tuotetta ennen ostopäätöstä. Niinpä he tilasivat minulle Gandhi-työtuolin keskusvarastosta Turkuun ja sain noutaa sen seuraavalla viikolla. Tuoli oli helppo hakea sillä Turun Habitat sijaitsee Wiklundin tavaratalossa, jonka alimmassa kerroksessa on runsaasti parkkitilaa, hissillä pääsee aivan Habitat-myymälän oven eteen kolmanteen kerrokseen.

Ennen

Nyt

Työskentelypisteeni sai uuden mukavamman tuolin. Tuoli oli helppo koota, vain kolme osaa ja kaikki sujui mukana olevaa kuvallista ohjetta seuraten parissa minuutissa.


Hankin myös Forli marmorialustan uuden kirjani kuvauksia varten.

Tässä minun vielä hankkimatta jääneiden Habitat-tuotteiden TOP6 listaus:
Lattiavalaisin Damiens


Suuri kulho Lau


Keittiöpyyhkeet Citrus

Ruokapöydän tuoli Ruskin


Kannellinen teekannu Aio

Vaasi HillaryTarjolla on raikkaita kesävärejä. 


Saan antaa lukijoilleni 15% alennuskoodin Habitatin uudistuneeseen verkkokauppaan. Koodi on kesä2016. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä ihanuuksia on tarjolla. Mitkä Habitat-tuotteet ovat sinun suosikkejasi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti