Tässä maistuva ja keväinen ateria
possusta. Kastikkeeseen sujahtaa possufileen kanssa omenoita,
mukulaselleriä, purjoa, ranskankermaa ja siideriä. Rapea salaatti
syntyy pekonista rucolan, leipäkuutioiden ja viinirypäleiden kera.
RAPEA RUCOLA-PEKONISALAATTI
rucolaa
pekoniviipaleita kuutioina
vaaleaa leipää kuutioina
viinirypäleitä
tuoreita yrttejä
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
Paista leipäkuutiot öljyssä rapeiksi ja kullan keltaisiksi. Paista myös pekonit rapeiksi ja kauniin värisiksi. Asettele reilusti rucolaa vadille, ripottele päälle leipäkuutioita, pekonia sekä viinirypäleitä. Koristele yrteillä ja pirskottele päälle balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä.
POSSUA SIIDERIKASTIKKEESSA
600 g porsaan sisäfileetä
viipaleina
200 g mukulaselleriä pieninä
kuutioina
1 purjo silputtuna
3 dl siideriä
1,5 rkl kanafondia
2 omenaa viipaleina
150 g ranskankermaa
1 rkl maissitärkkelystä
1 tl timjamia
2 tl dijon-sinappia
1 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
Ruskista lihat pannulla
voi-öljyseoksessa. Siirrä lihat pataan. Kuullota sellerikuutioita
pannulla ja lisää pataan. Laita pataan myös purjosilppu sekä
siideri ja fondi. Anna lihojen hautua mureaksi. Sekoita ranskankerma
ja maissitärkkelys, lisää pataan omenoiden ja mausteiden kanssa.
Kypsennä vielä hetki kunnes omenat ovat pehmeitä. Tarjoa lisäksi
riisiä tai perunoita.
Herkullisen näköistä salaattia :)
VastaaPoistaKiitoksia!
VastaaPoistaKokeilen possua tänään ! Ihania ohjeita ihania noi sun kuvat :) Tulee vesi kielelle kun katselee niitä :)
VastaaPoistaKiitos Seija!
VastaaPoistaIhanan näköistä. Onnistuukohan jos laittaa runsaammin siideriä ja ranskankermaa ... tulee enemmän kastiketta :)
VastaaPoistaVarmasti onnistuu, jos haluaa enemmän kastiketta.
VastaaPoista