Vapun kestosuosikki perunasalaatti
kahdella erilaisella kastikkeella.
PERUNASALAATTI ÖLJYKASTIKKEELLA
1 kg perunoita keitettynä ja viipaloituna
4 rkl öljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl Dijon-sinappia
1 rkl ketsuppia
1 rkl piparjuurta raastettuna
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
pala purjoa silputtuna
persiljaa silputtuna
Sekoita öljy, viinietikka, sinappi,
ketsuppi, piparjuuri, suola ja pippuri isossa kulhossa, lisää
vähitellen perunoita ja sekoita kastikkeen sekaan. Lisää lopuksi
purjo- sekä persiljasilppu. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
PERUNASALAATTI MAJONEESIKASTIKKEELLA
1 kg perunoita keitettynä ja kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl majoneesia
1 rkl kapriksia
suolaa maun mukaan
tilliä hienonnettuna
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja
jäähdytä hyvin ennen tarjoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti