maanantai 16. toukokuuta 2016

Sano se leivälläOlen mukana Indiedaysin ja Vaasan Oy:n Sano se leivällä – kampanjassa, jossa kerrotaan tunteista leivän muodossa.


Sain maistaa todella harvinaista herkkua, sillä lapset valmistivat minulle maukkaan välipalayllätyksen. Välittäminen näkyy leivissä. Leipien päällä on kaikkea mistä pidän eli savulohta, avokadoa ja tomaattia. Aivan superihana yllätys.


Koska pidän ruisleivästä on leiväksi valittu Vaasan Taika TaikaRuis. Vaasan TaikaRuis on viipaloitu täysjyväruisleipä, joka on suloisen pehmeä ja miedonmakuinen. Leipäviipaleet ovat runsaskuituisia ja maidottomia. TaikaRuisleivässä on auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä, muuta ainekset ovat täysjyväruis (jauho ja mallas), lestyruisjauho, vesi, vehnägluteeni, hiiva, sokeri, rypsiöljy, suola, siirappi ja ohramallasuute.


Myös sinä voit osallistua ja kertoa tunteesi leivällä. Julkaise omat leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot. @Vaasan_leipomot arpoo Instagram-tilillään 2 voittajaa perjantaisin 27.5.2016 asti, voittajat palkitaan herkullisin eväskorein. Pääset kampanjasivulle TÄSTÄ LINKISTÄ, sieltä löytyvät kilpailun tarkemmat ohjeet ja säännöt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti