Ihanan raikas ja keväinen persikkakakku kruunaa pääsiäistarjoilun.
PERSIKKAKAKKU
Pohja:
200
g digestive-keksejä
80
g sulatettua voita tai margariinia
2
rkl ruusunmarjajauhetta
Täyte:
2
kananmunaa
2
munan keltuaista
400
g maustamatonta tuorejuustoa
200
g maitorahkaa
0,5
dl kermaa
1
dl sokeria
0,5
dl sitruunamehua
2
tl vaniljauutetta tai vaniljasokeria
1
tölkki persikkaa (5 persikan puolikasta)
Koristeluun:
kermavaahtoa
pääsiäiskaramelleja
Pohja:
Sulata rasva. Jauha keksit hienoksi, sekoita joukkoon
ruusunmarjajauhe ja sulatettu rasva. Laita irtopohjavuoan pohjalle
leivinpaperi ja painele keksiseos vuokaan.
Täyte:
Vatkaa munat ja keltuaiset kevyesti kulhossa, lisää mukaan
tuorejuusto, rahka, kerma, sokeri, sitruunamehu ja vaniljauute.
Sekoita hyvin. Kaada täyte keksipohjan päälle. Valuta persikat ja
leikkaa ne viipaleiksi. Asettele persikat täytteen päälle
haluamallasi tavalla.
Paista
kakkua 175 asteessa noin 40 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.
Jäähdytä kakku hyvin ja laita jääkaappiin jähmettymään
ainakin pariksi tunniksi ennen koristelua ja leikkaamista.
Tosi nätti kakku ,ja niin kauniit värit:)
VastaaPoistaKiitos
Poista