lauantai 5. tammikuuta 2013

PIENTÄ ILTAPALAA


Seuraavaksi muutamia nopeasti valmistuvia iltapaloja.



TEXMEX-SALAATTI
jääsalaattia
ruskeita papuja (säilyke)
punainen paprika
avokado
cheddar-juustoa
nachoja
Lisäksi:
salsakastiketta

Kokoa lautaselle ja tarjoa salsakastikkeen kanssa.



PESTOMUFFINSSIT (12 kpl isoja muffinsseja)
5,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 kananmunaa
0,5 dl rypsiöljyä
2,5 dl maitoa
1 dl juustoraastetta
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja paloina
0,5 dl pestoa

Yhdistä jauhot ja mausteet. Vatkaa munat ja öljy kevyesti, lisää maito ja jauhot, sekoita. Lisää juustoraaste sekä tomaattipalat. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paina lusikalla jokaiseen muffinssiin kuoppa keskelle ja laita noin teelusikallinen pestoa koloihin. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.





COCKTAILPALAT
Täyte1:
100 g homejuustoa muruina
200 g ranskankermaa
1 dl ananasmurskaa
koristeluun mantelirouhetta
Täyte 2:
100 g kinkkua pieninä kuutioina
200 g tuorejuustoa
raastettua piparjuurta
koristeluun ruohosipulia
Lisäksi:
keksejä tai leipää

Sekoita täytteiden ainekset ja annostele lusikalla keksien tai pienten leipien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti