tiistai 8. heinäkuuta 2014

VIILENNYSTÄ


On hienoa, että on jälleen lämpimät kesäkelit. Pakastimeen kannattaa tehdä herkullista viilennystä tuovia hedelmäpuikkoja ja mehujäitä.



HEDELMÄPUIKOT
Valitse muutamia erivärisiä hedelmiä ja soseuta ne erikseen. Annostele hedelmäsoseet kerroksittain mehujäämuotteihin. Näissä hedelmäpuikoissa on mansikkaa ja nektariinia ananasmehulla maustettuna.



MEHUJÄÄT
Jos haluat mehuraitoja käytä erimakuisia ja erivärisiä mehuja. Kaada mehujäämuottien pohjalle ensin vähän ensimmäistä mehua. Pakasta yksi mehukerros kerrallaan, kaada seuraava mehukerros ja pakasta taas ja niin edelleen. Ota huomioon, että puikko tarvitsee tilaa, joten viimeisestä kerroksesta kannattaa tehdä tarpeeksi suuri. Näissä mehujäissä on käytetty omenamehua, sekamehua ja kirsikkamehua.

1 kommentti:

  1. Nams, ehdottomasti kokeiltava tuota hedelmien soseuttamista!

    VastaaPoista