torstai 18. syyskuuta 2014

CHORIZOCANNELLONIT

Täytin cannellonitputket chorizo-tyyppisellä raakamakkaralla. Lisäsin vuokaan tomaattikastiketta ja juustokastiketta. Pastavuokaruoka parhaasta päästä valmistuu helposti.



CHORIZOCANNELLONIT
noin 12 cannelloniputkea
500 g chorizo raakamakkaroita
400 g tomaattikastiketta
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
timjamia.
Juustokastike:
2 rkl margariinia tai voita
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
muskottipähkinää raastettuna
viherpippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Täytä cannelloniputket pursottamalla chorizomassaa niihin. Levitä tomaattikastike uunivuoan pohjalle. Asettele täytetyt cannellonit tomaattikastikkeen päälle.
Tee valkokastike, sulata rasva, lisää jauhot ja kypsennä jauhoja hetki. Lisää maito, kuumenna samalla sekoittaen. Lisää kastikkeeseen vielä juustoraaste ja sekoita kunnes juusto sulaa, mausta. Kaada juustokastike cannellonien päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.


3 kommenttia:

  1. Mahtava idea täyttää cannellonit makkaramassalla, ei muuta kuin lihamylly laulamaan viikonloppuna! :)

    VastaaPoista