lauantai 16. huhtikuuta 2016

Potkua päivään



Paistetut perunat saivat intialaisvaikutteiset mausteet niskaansa ja muuttuivat erittäin hyväksi ja vähemmän tylsäksi tähderuoaksi. Näissä perunoissa on kivaa tulista potkua. Lisää loistavaa tähderuokaa löydät Tähteistä tähdiksi -keittokirjastani.


Mausteiset paistetut perunat
öljyä ja voita paistamiseen
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
1 rkl jalapenoa silputtuna
0,5 tl kurkumaa
0,5 tl chilijauhetta
6 keitettyä perunaa
200 g herneitä
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
kevätsipulia
tuoretta korianteria

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi, hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Silppua jalapenot ja kevätsipuli. Paloittele keitetyt perunat kuutioiksi. Laita pannulle sipulisuikaleet, valkosipuli, inkivääri, jalapeno, kurkuma ja chilijauhe. Kuullota hetki ennen perunoiden lisäämistä. Paista perunat kauniin värisiksi. Lisää lopuksi herneet, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele mukaan kevätsipulia ja korianteria ja tarjoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti