maanantai 16. helmikuuta 2015

Rapeat leivät



Testasin omassa keittiössäni BonRED-merkkistä punaista palmuöljyä. Miedon makuinen punainen palmuöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon ja erityisen hyvin paistamiseen. Punaisessa palmuöljyssä on hyvien paisto-ominaisuuksien lisäksi runsaasti luonnollisia karotenoideja, antioksidantteja ja se on rikas E-vitamiinin lähde.

Saan järjestää arvonnan jonka palkintona on laatikollinen mainiota BonRED punaista palmuöljyä. Voit voittaa peräti 9 kappaletta 250 ml pulloja, tästä määrästä riittää vaikka ystäville jaettavaksi. 

Kilpailukysymyksenä tiedustelen: Oletko sinä käyttänyt punaista palmuöljyä? Jos vastasit kyllä, kerro myös miten olet punaista palmuöljyä käyttänyt? Vastaa kysymykseen/kysymyksiin kommenttikentässä ja ilmoita samalla myös toimiva sähköpostiosoite, niin saan voittajaan yhteyden. Arvontaan osallistuminen päättyy 28.2.2015.


Kun testailin punaista palmuöljyä tein samalla kala-katkarapuleipiä iltapalaksi. Kala-katkarapuleivät ovat myös kivoja alkupaloja ja helppotekoisia tarjottavia.

KALA-KATKARAPULEIVÄT
200 g vaalealihaista kalaa paloiteltuna
200 g katkarapuja
pala purjoa silputtuna
1 kananmuna
1 tl kalakastiketta
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
persiljasilppua
10 paahtoleipäviipaletta
seesaminsiemeniä
Paistamiseen:
BonRED -palmuöljyä

Hienonna kala, katkaravut ja purjo monitoimikoneessa. Lisää joukkoon muna, mausteet ja persiljasilppu, anna sekoittua tasaiseksi massaksi. Leikkaa leivistä reunat pois ja leikkaa leipäviipaleet puoliksi. Levitä tahnaa leipien päälle. Ripottele leipien pinnalle seesaminsiemeniä ja paista leivät molemmin puolin öljyssä kauniin värisiksi.

Itse ostin BonRED punaisen palmuöljyn Turun Skanssin K-Citymarketista. TÄÄLTÄ löydät muut tätä tuotetta myyvät liikkeet.