maanantai 27. huhtikuuta 2015

UPEA SALAATTI



Tässä maistuva salaatti joka ei ole liian raskas, mutta vie nälän. Broilerin ja kesäkurpitsan voi kypsentää grillissä tai paistaa pannulla säätilanteen mukaan.


RAIKAS LÄMMIN SALAATTI
rapeaa salaattia
2 broilerin fileetä
pieni kesäkurpitsa
pala vesimelonia
1 dl saksanpähkinöitä
reilusti mungpavun ituja
Broilerin maustamiseen:
paprikajauhetta
chilijauhetta
jeeraa eli juustokuminaa
oreganoa
timjamia
mustapippuria
suolaa
Kastike:
4 rkl öljyä
1 tl kokojyvä dijonsinappia
1 tl siiderietikkaa tai viinietikkaa
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan

Grillaa broilerifileet, mausta ja leikkaa paloiksi. Grillaa ohuiksi viipaleiksi leikattu kesäkurpitsa. Asettele tarjoiluvadille revittyjä salaatinlehtiä, kuutioitua vesimelonia, kesäkurpitsaa, broileria, pähkinöitä ja mungpavun ituja. Sekoita kastike ja lusikoi salaatin päälle. Tarjoa heti. Riittää kahdelle nälkäiselle.



1 kommentti:

  1. Kuulostaa aikas raikkalta ja kevyeltä. Vappuna voisi laittaa kokeiluun.

    VastaaPoista