tiistai 28. lokakuuta 2014

HELPOT PÄHKINÄMUFFINIT



Nämä muffinit ovat todella pähkinäisiä, ne sisältävät saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja maapähkinävoita. Maukkaat pähkinämuffinit valmistuvat nopeasti.



PÄHKINÄMUFFINIT
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 rkl leivinjauhoja
70 g pähkinöitä (saksanpähkinä, pekaanipähkinä)
2 kananmunaa
2 dl maitoa
1,5 dl maapähkinävoita
0,5 dl öljyä
Koristeluun:
tomusokeria + tilkka vettä
kokonaisia pähkinöitä

Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja vähän rouhitut pähkinät keskenään. Vatkaa munat kevyesti. Sekoita munat maidon, maapähkinävoin ja öljyn kanssa. Yhdistä kuivat ja kosteat ainekset keskenään. Taikinaan saa jäädä kokkareita. Jaa taikina voideltuihin muffinivuokiin. Taikinasta tulee 12 isoa muffinia. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Koristele muffinit halutessasi tomusokerikuorrutteella ja pähkinöillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti