keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Mainio wasabimarinadi


Wasabitahna toimii hyvin lohen marinoinnissa. Lohi sai kivasta erilaista makua ja luonnetta. Tässä resepti.


WASABIMARINOIDUT LOHIVARTAAT
noin 800 g ruodotonta ja nahatonta lohta
Marinadi:
2 tl wasabitahnaa
4 rkl öljyä
2 rkl fariinisokeria
2 rkl soijakastiketta
2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
mustapippuria myllystä

Poista nahka lohifileestä ja paloittele kala kuutioiksi. Leikkaa valkosipulinkynnet ohuiksi lastuiksi ja silppuan inkivääri. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita lohipalat marinadiin ja kääntele paloja liemessä. Laita jääkaappiin marinoitumaan puoleksi tunniksi. Pujottele lohet vartaaseen ja grillaa (esimerkiksi grillipellin päällä kuten edellisessä postauksessa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti