perjantai 19. kesäkuuta 2015

Aina niin hyvää



Vohvelit maistuvat jäätelön ja hillon kanssa kesälläkin. Vohvelit ovat myös siitä hyviä, että niiden ainekset löytyvät lähes aina kaapista.


Sain maisteltavaksi kivasti erilaisia makuelämyksiä tarjoavia Karpaattien hilloja. Söin vohveleita vaniljajäätelön, saksanpähkinähillon ja kanstanjahillon kanssa ja ne maistuivat aivan mahtavilta.

RAPEAT VOHVELIT
3 kananmunaa
4 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
0,5 tl suolaa
50 g voita sulatettuna
1 dl kivennäisvettä

Vatkaa kananmuna kevyesti kulhossa. Lisää kaikki muut ainekset paitsi kivennäisvesi ja sekoita hyvin. Lisää kivennäisvesi mukaan juuri ennen vohvelien paistamista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti